Waarom zou je Oslo Skin Lab collageen kopen?

Collageen is eigenlijk een essentieel onderdeel van het lichaamsweefsel en maakt tot ongeveer 25 procent van ons lichaamsgewicht uit. Het collageen eiwit is vooral in overvloed aanwezig in het bindweefsel zoals de huid, botten en gewrichten. Er zijn meer dan 20 verschillende soorten collageen moleculen. Een collageen poeder zoals Oslo Skin Lab collageen helpt je lichaam aan extra collageen.

Oslo Skin Lab collageenpoeder

Waarom mensen collageen poeder Oslo Skin Lab op hun boodschappenlijstje zetten, zit zo. Vanaf vijfentwintig jaar begint de collageen productie af te nemen, waarbij de eerste uitdrukkingslijnen verschijnen, dus je wilt dit aanvullen met Oslo skin lab collageenpoeder. Na de leeftijd van zestig jaar wordt aangenomen dat de synthese van dit eiwit met vijftig procent daalt, waardoor rimpels ontstaan en de structuur van pezen, botten en gewrichten verzwakt en is collageen poeder helemaal een goed idee.

Dus je wilt dit aanvullen met Oslo skin lab collageen poeder.

Gevolgen collageen tekort

Wat zijn nou eigenlijk de gevolgen van een collageen tekort? Een te laag collageen gehalte zal een hele reeks problemen veroorzaken die ons lichaam op meerdere niveaus zullen aantasten. De lijst vat de belangrijkste gevolgen zijn: Collageen geeft de huid elasticiteit en structuur. Een tekort aan dit collageen eiwit heeft dus een directe invloed op de stevigheid van je huid en versnelt het ontstaan van de eerste rimpels. Daarom wil je alleen al Oslo Skin Lab collageen poeder.

Collageen vezels

Collageen vezels van Oslo skin lab dragen feitelijk bij aan het behoud van het volume van het gezicht en een mooiere huid. Ook zal een tekort aan het collageen eiwit leiden tot een mogelijke verdunning van het gezicht, vooral op de hoogte van de wangen, waardoor een grauwig uiterlijk ontstaat. Collageen speelt een essentiële rol bij het behoud van de gezondheid van het gebit door de verankering van de tanden, dus een gezond gebit.

Collageen gebrek

Een gebrek aan collageen veroorzaakt een terugtrekking van het tandvlees, wat kan leiden tot pijn, gevoeligheid van de tanden voor kou en warmte en, in extreme gevallen, tandverlies. Kan collageen hierbij helpen? Veel mensen associëren het verschijnen van cellulitis met een toename van de vetmassa. De waarheid is dat cellulitis het resultaat is van de druk van onderhuids vet (voornamelijk dijen en billen) op een dunne en onrekbare huid maar dit heeft allemaal niks met Oslo Skinlab collageen poeder te maken.