Klaarkomen uitstellen is te leren en zo doet je dat

Vrijwel iedere man zal er wel eens mee te maken hebben gehad dat hij te snel klaarkwam tijdens de seks. Dat moment dat je het bed deelt met een dame – eenmalig of vaker- en dat je dan na enkele seconden al klaar bent gekomen. Het kan schaamte geven voor een man.

Als man wil je de vrouw waar je het bed mee deelt het natuurlijk naar haar zin maken. En als je al zo snel klaar bent gekomen, dan gaat dat een stuk lastiger. In dit artikel geven we enkele tips om het klaarkomen uit te stellen. Je kunt er hopelijk wat van opsteken, zodat je het de eerstvolgende keer al langer vol kunt houden.

Wel eens gehoord van deze spier?

De PC spier is een spier die niet veel mensen kennen. Je staat niet in de sportschool je PC spier te vergelijken met andere sporters. Je kent de spier waarschijnlijk wel. Wanneer je tijdens het plassen opeens de straal moet stoppen, is het de PC spier die je aanspant. Bij veel mannen is deze spier niet enorm goed getraind, maar daar kun je uiteraard verandering in brengen.

De spier speelt niet alleen een rol bij het stoppen van het plassen, maar kan ook helpen bij uitstellen te snel klaarkomen. Het is redelijk eenvoudig te trainen, je kunt de spier gewoon aanspannen tijdens je dagelijks bezigheden. Bijvoorbeeld als je op de bank zit televisie te kijken of andere dagelijkse activiteiten. Een sterkere PC spier zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over het ejaculeren.

Wanneer aanspannen om je klaarkomen uit te stellen

Wanneer jij het bed deelt met je partner of met een one-night-stand dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je het klaarkomen uit kunt stellen. Wanneer je op voelt komen dat je klaar gaat komen, kun je de PC spier hard aanspannen. Als je regelmatig getraind hebt, dan heb je al meer controle over de spier. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om de stimulatie te stoppen. Op deze manier kun je het hopelijk langer volhouden in de slaapkamer en hopelijk merkt je bedpartner het ook op!